Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

Dostępność: Towar niedostępny
Cena: 50,40 zł 50.40
ilość szt.

Opis

Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik, br., B5, 384 str.Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Dane techniczne

0003 FORMAT B5
0004 LICZBA STRON 384
0013 ROK WYDANIA 2016
0002 OPRAWA miękka

Opinie o produkcie (0)

Może spodoba się również…

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium