Organizacja pracy służby pięter. Technik hotelarstwa

Dostępność: Towar na zamówienie
Wysyłka: od 48 godzin
Cena: 26,90 zł 26.90
ilość szt.
Ocena: 0
Wydawnictwo: Difin
Kod EAN: 9788379306657

Opis

Organizacja pracy służby pięter. Technik hotelarstwa, br., B5, 132 str.Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 – Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych.Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie.Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.

Dane techniczne

0003 FORMAT B5
0004 LICZBA STRON 132
0013 ROK WYDANIA 2013
0001 AUTOR M. halama
0002 OPRAWA miękka
0109 WYDAWNICTWO Difin

Może spodoba się również…

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium